BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 3 August 2011

Exam ? Apakah itu ? Buat tak tahu sudah

Assalamualaikum kawan-kawan
Ape kabaw ?  Sehad ken ? Sakit ken ?
Aku doakan kuank sehad iye
Firstly kat candidate PMR tuh
Minggu depan dah triall , buad terbaik
Dalam dewan enad aku , pasty berjaya . HOHO
Ha , nak cita pasal exam 
Aku memang syahdu lah sebot exam-exam ni
Rasa nak nanges pon ada 
Nak gelak pon ada juga , Xcited bah
Next week exam , satu apa tak sentuh 
Jyeahh ~ Buda sastera tak payah bace buku
Tak remaja lah study-study nih er ?
Ha ! Manyak lah kau punye remaja uh
Kite nih , Allah hidup kan kite suruh beribadat
Belajar tu satu ibadat Okay 
So , jangan sie-sie kan hidup kite kan dunie nih
Dapat pahala syukur alhamdulillah lah ken ?
Bekalan akhirat kelak 
Jyeaah ~ Doktor Izzati Kamsah mendakhwah 
Macam ape jea kan ? Gedik hawaw
Okay , Exam kali nih 21 paper same macam biase
Memang taiko lah sekolah aku 
Sekolah aku ada ? Tade ken ? Bhaha ~
Subjek Al-Quran jea kena hafal Yassin satu surah
Al-Wakiah 40 ayat . Kau boleh ?
Aku tak sanggop weyh 
Awal-awal dah angkat bendera putih depan ustaz
Hope dea paham lah ken ? Sayang ustaz aku tuh
Belum lagi hadis , nahu sarah , mutolaah imsyak
Tafsir n Imlak khad munk gagal kowt
Haha ~ Selambe badak je ken ? 
Tak-tak , exam ni aku takan gagal even satu
Semangat ni , mama kate kalau exam okay
Tahun depan pinda sekolah bhaii 
Ho ~ SMK Sultan Alauddin o SMK Ghaffar Baba ?
Hope dapat pindah lah , aku mohon padamu Ya Allah 
Tu jele harapan aku nak belajau betol-betol
Myb lah kowt , hanya Allah yang tahu
Btw sayang , besok puasa lagi ken ?
Selamat bersahur n Selamat berpantang 
Tak boleh makan sampay magrib 
Aku boleh jea makan , dose kereng tuhan ta marah 
Bhaha ~ Kidding . Kbye 

0 comments: